Çerkes İş İnsanları Derneği'nde Görev Değişimi

Çerkes İş İnsanları Derneği olağan genel kurulunda Suna Akbaş başkanlık görevini Ruhan Üney'e devretti.


Çerkes İş İnsanları Derneği'nde Görev Değişimi

Samsun merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren ve Çerkes iş dünyasını bir araya getiren Çerkes İş İnsanları Derneği'nde genel kurul heyecanı yaşandı. Dernek binasında gerçekleşen ve tüm üyelerin katıldığı genel kurulda Suna Akbaş başkanlık görevini Ruhan Üney'e devretti.
Genel kurulda yapılan konuşmaların ardından yapılan seçime tek aday giren Ruhan Üney derneğin yeni başkanı seçildi. Seçimin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Üney, çerkes iş insanları arasındaki birlik ve beraberliği arttırmak adına çalışacaklarını belirterek, ''Son 5 yıldır farklı sektörlerde hizmet veren çerkes iş insanlarımızı bir araya getirmek için çalışmalarımız oldu. Uzun görüşme ve toplantıların ardından derneğimiz kuruldu. Suna Akbaş başkanımız ile birlik ve beraberlik anlamında önemli mesafeler katettik. Yeni oluşan yönetim kurulumuz ile bayrağı daha ileriye taşımak istiyoruz'' dedi.
Toplumsal konulara duyarsız kalmayacaklarını belirten Ruhan Üney, ''Bir STK olarak öncelikli amacımız çerkes iş dünyasına katkı sağlamak ve yeni yetişen neslimizin ticari becerilerini geliştirmek adına projeler geliştirmek. Ancak çevremizde olan gelişmelere de duyarsız kalmayacağız. Düşüncelerimizi yeri geldiği zaman çekinmeden ifade edeceğiz. Üyelerimizin dışında şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya milli ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz.  İnşallah yeni yönetimle faydalı hizmetler yapmak nasip olur'' diye konuştu.
Ruhan Üney başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Muhammet Kaya ve İsmail Özen Başkan Yardımcısı, Fatih Sultan Sancar Sayman ve Sedat Uygun Genel Sekreter olarak görev aldı.