Samsun İçin Kenetlenmeliyiz

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratlarla bir araya geldi.


Samsun İçin Kenetlenmeliyiz

Samsun'da kent birlikteliği, istişare, bilgilendirme gibi temel amaçlarla sivil inisiyatifle yıllardır gerçekleştirilen her alanda faaliyet gösteren kent dinamiklerinin buluştuğu toplantılardan biri özel bir restoranda gerçekleştirildi. İş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratların hazır bulunduğu toplantıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, açıklamalarda bulundu.
Her zaman Samsun'u ön planda tutarak çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Milletvekili Yılmaz, yıllardır devam eden toplantılar ile kentle ilgili verimli bir istişare ortamının yakalandığını kaydetti.
Samsun'un büyük potansiyeli olan kentler arasında olduğunun altını çizen Yılmaz, "Önümüze hep büyük hedefler koyarak hareket etmeye çalıştık. Kentimize uzun yıllar hizmet etme imkanı bulan bir kardeşiniz olarak halkımız için, şehrimiz için hep en iyisini istedik, bu doğrultuda hareket ettik. Şuan da bu çabalarımız eksiksiz devam ediyor. 'Samsun için en iyi ne yapabiliriz' düşüncesi daima ön planda. Hizmet bir bayrak yarışıdır. Bayrağı taşıyan tereddütsüz en iyisini yapmakla mükelleftir. AK Parti iktidarı döneminde her zaman hizmetler yarıştı. Şehirlerimiz, halkımız projelerden, çalışmalardan en iyi şekilde yararlandı. Samsun için kenetlenerek bu süreci devam ettirmek hepimizin görevi. Bunun için, sağlanan bu güzel birlikteliğin artarak devam etmesi hepimizin temennisi" diye konuştu.