Evlenme Cüzdanını Ailenin En Büyüğü Mustafa Ars Takdim Etti

Belediye meclis üyesi Adem Yıldırım eşi ile birlikte Ars ailesinin mutluluğuna ortak oldu.


Evlenme Cüzdanını Ailenin En Büyüğü Mustafa Ars Takdim Etti

İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım Derebahçe Nikah Salonunda Buğra Ars ve Tuğçe Şahin çiftinin nikahın törenine katılarak yeni evlenecek olan çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
İlkadım Belediyesi Derebahçe nikah salonunda evliliğe ilk adımı atmak üzere evet diyecek olan çiftlere İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım ve eşi Muazzez Yıldırımla birlikte sürpriz yaptı. Buğra ve Tuğçe çiftinin nikâh şahitleri olan Yıldırım çifti kıyılan nikah sonrası genç çiftleri tebrik etti. Karşılıklı atılan imzalar sonrası nikah memurunda evlenme cüzdanını alan Meclis Üyesi Adem Yıldırım, Ars ailesinin en büyüğü olan Mustafa Ars’a takdim etmesi için verdi. 
Yeni hayatlarında genç çifte mutluluklar dilediğini belirten İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım, "Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Tabii ki evlilik hayatınızda iyi ve kötü günleri birlikte yaşayacaksınız. Yeni hayatınızda karşınıza çıkacak olan engelleri, sorunları birlikte aşacaksınız. Her şeyden önce bu evliliğin sağlık mutluluk ve huzur içinde devam etmesini temenni ediyorum. Saygı, sevgi ve hoşgörünüzü birbirinizden eksik etmeyiniz. Sizlere sağlıklı ve sevgi dolu geçireceğiniz güzel günler, mutluluklar diliyorum" dedi.