Samsunspor'un İlk Sınavı İyi Geçti

TFF 1. Ligde mücadele eden Yılport Samsunspor Erciyes Kampı'nda Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor ile oynadı. Yılport Samsunspor ilk yarıda Yasin’in golü ile maçı 1-0 kazandı.


Samsunspor'un İlk Sınavı İyi Geçti

 TFF 1. Ligde mücadele eden Yılport Samsunspor Erciyes Kampı’nda Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile oynadı. Yılport Samsunspor ilk yarıda bulduğu golle maçı 1-0 kazandı.  Kayserispor – Yılport Samsunspor: 0 – 1
Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan maçta takımımız sahaya Nurullah Aslan, Ali Ülgen, Kevin Boli, Recep Burak Yılmaz, Esin Hakaj, Osman Çelik, Hasan Kılıç, Gökhan Karadeniz, Freddy Plumain, Yasin Öztekin ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıktı. İlk yarıyı Yasin Öztekin’in attığı golle 1-0 önde tamamlayan takımımızda ikinci yarı Alp Tutar, Necmican Cebeci, Soner Gönül, Kürşat Yıldız, Hüseyin Öztürk, Vukan Savicevic, Erald Çinari, Brahim Darri ve Furkan Fehmi Güneş oyuna dâhil oldu.
Kayserispor ise Silviu Lung, Dimitrios Kolovetsios, Yasir Subaşı, Lionel Carole, Onur Bulut, Joseph Larwet Attamah, Manuel Fernandes, Daniel Avramovski, Emrah Başsan, Ramazan Civelek, İlhan Parlak 11’i ile sahaya çıktı. İkinci yarıda da Abdulkadir Taşdan, Uğur Demirok, Majid Hosseini, Zoran Kvrzic, Enes Koçoğlu, Eray Özbek, Bernard Mensah, Ethem Balcı, Ömer Uzun, Nurettin Korkmaz ve Anthony Uzodimma oyuna dâhil oldu.
Maçı Kayseri bölgesinden Alim Kandemir, Hacı Mehmet Ekmekyemez ve Ahmet Ulu yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Cem Eray Eşmekaya görev aldı.

21. dakikada Samsunspor atağında Gökhan Karadeniz’in pası ile ceza sahası içinde buluşan Yasin Öztekin plase vuruşla Yılport Samsunspor karşılaşmayı 1-0 kazandı.
Karşılaşmayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, siyasi parti il başkanları ve taraftarlar da izledi.