Taekwondo da Balcıoğlu Fırtınası!

Samsun’da yapılan Taekwondo şampiyonasında Samsun birincisi olan Harun Balcıoğlu gelecek adına büyük umut verirken; rakiplerini de adeta ezdi geçti.


Taekwondo da Balcıoğlu Fırtınası!

Balcıoğlu muhabir Tufan İpek’e yaptığı açıklamada; hedefinin Ankara’da yapılacak olan turnuvada milli olmak olduğunu söyledi.
Samsun’un Gururu Oldu!
7-14 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da Taha Akgül Spor Salonunda yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında altın madalya için mindere çıkacağını belirten genç sporcudan hocası Mustafa Gençtürk altın madalya bekliyor.
Annem İçin Kazandım!
Antrenmanlarını Samsun’un önde gelen antrenörlerinden Mustafa Gençtürk’le ‘Pars 55 Merve Yazıcı Spor Salonunda’ gerçekleştiren başarılı sporcu Harun Balcıoğlu, ‘başarımda önce hocam sonra ailem geliyor. Annem için mindere çıktım. Ve annem için kazandım. Kendime güveniyorum. Başkentten altın madalyayla Samsun’a dönmek istiyorum. Bende büyük emeği olan Mustafa hocama ve diğer hocalarıma çok teşekkür ediyorum’ diye konuştu. Genç sporcu Balcıoğlu taekwondo’ya ilginin az olmasına ve basının da fazla ilgi ve yer vermediğine de değinerek sitemde bulundu. 
Tufan İpek