Deva Partisi İlçe Ziyaretlerinde Hiz Kesmiyor

Göreve geldikleri andan itibaren hızlı bir şekilde teşkilatlanan ve kongresi sonrası bir dizi etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştiren DEVA Partisi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


Deva Partisi İlçe Ziyaretlerinde Hiz Kesmiyor

Ziyaret programına Vezirköprü ile devam eden partililer bu ilçemizde de gazeteler, dernekler, siyasi partiler, esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldiler.
Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, Vezirköprü ilçe başkanı İbrahim Ok, İl kadın çalışmalar başkanı Münevver Uğurlu, il halkla ilişkiler başkanı Erol Taşkara, Atakum İlçe Kadın Çalışmaları başkanı Gizem Çelik ve beraberindeki ekibi, Vezirköprü ilçe kadın çalışmaları başkanı Sevilay Terzioğlu Özata karşıladı.
Teşkilat; Özlem Gazetesi, Vatandaş Gazetesi ve Yaşam Gazetesini ziyaret ederek ilçe hakkında genel istişarelerde bulundular görüş alışverişleri yaptılar. Sonrasında esnaflar ziyaret edildi. İlçenin tüm esnafları, öğle saatlerini geçtiği halde siftah yapamamış olduklarından müzdaripti. Vatandaşlar ise, Vezirköprünün tarihi değerlerine sahip çıkılmadığı konusunda dert yandılar. Merkezde bulunan ve kullanıma kapatılan tarihi çeşmenin açılması için yıllardır uğraştıklarını ileten vatandaşlar ilçelerine gereken önemin gösterilmesini beklediklerini ilettiler.
İlçenin ileri gelen büyükleri ile gerçekleştirilen sohbette gündemde yer alan konular değerlendirildi. İlçe büyükleri vaad edilen hiçbir fabrikanın kurulmadıgını, ilçede potansiyeli olan birçok bitkiye sahip çıkılmadıgından yakındılar.
İl Başkanı Kebire Birer Türk; “Tarımda kendi kendine yeten bir ülke hedefimiz var. Bu sebeple çiftçilerimizin kredileri, gübre maliyetleri mazot maliyetleri gibi birçok konuda desteklenmesi şart. Biz toprakla uğraşan vatandaşımızın traktörüne haciz gelmeyecek, üretimleri aksamayacak diyoruz. Elektrigi ucuza kullanacakları sadece aracıların kazanmayacagı bir sistem inşaa etmek istiyoruz. Partimiz tarım ve hayvancılık konularında deva olacak bir çok çözümü çalıştı ve bunları da yine yeterki yapılsın diye paylaştık ve duyurduk. Biz insanımıza umut olmak için bu yola çıktık, kimse umudunu kaybetmesin“ şeklinde konuştu.