Büyükşehir Sahada Daha Da Güçlendi

Daha hızlı hizmet için Fen İşleri’ne 15 yeni araç takviyesi yapıldı.


Büyükşehir Sahada Daha Da Güçlendi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesine 15 yeni araç takviyesi yapıldı. Vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla saha araçlarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarını sürdürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı araç parkını genişletiliyor. 15 yeni aracın teslimi alındı. Teslim töreninde Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Seyfi Küçükgöncü ve Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal da yer aldı. Araçların kış aylarında karla mücadelede ve normal zamanlarda ise hafriyat taşıma işlerinde kullanılacağı belirtildi.
Vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla saha araçlarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki yatırımlarını sürdürüyor. 2023 yılında kent genelinde 946 mahallenin altyapı sorununu tarihe gömmek üzere yoğun bir çalışma programı oluşturan Büyükşehir Belediyesi, araç filosunu daha da güçlendirdi.  Yol, su ve kanalizasyon sorunlarını çözmek için 7/24 sahada olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Mustafa Demir’in çizdiği vizyon ile projelerin ve yatırımların hayata geçmesi için gayret gösteriyor.