Arkasına Saklanacakları Bir Ağaç Bile Bulamayacaklar!...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanlığı’nda partililerle video konferans yöntemiyle bayramlaştı.


Arkasına Saklanacakları Bir Ağaç Bile Bulamayacaklar!...

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine İl Başkanı Ersan Aksu, Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, video konferans yöntemiyle teşkilat mensuplarıyla selamlaştı. Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı’nın yanı sıra belediye başkanları teşkilat mensupları, ilçe başkanları ve partililerle video konferans yöntemiyle bayramlaşan Başkan Mustafa Demir, sözlerine hayatını kaybeden Filistinlilere Allah’tan rahmet dileyerek başladı.
Başkan Demir şunları söyledi; “Ciğerimiz yanıyor. Orada büyük bir zulüm içinde olan Filistin halkına karşı, katil devletin, terör devletinin, savunmasız kardeşlerimize nasıl saldırdığına, kutsalımıza nasıl saldırdığına şahit olduk. Ama bugünden anlıyoruz ki yakın gelecekte inşallah, Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi arkasına saklanacakları bir ağaç bile bulamayacakları günler uzak değil. Bu yol öyle bir yol ki, bu dava öyle bir kutsal bir dava ki, Ayasofya ibadete açıldı. Bunu da bu sene bize yaşamayı bu bayramda da bayram namazını Ayasofya’da kılmayı Allah nasip etti. Türkiye sadece 85 milyon insanın değil, hem soydaş coğrafyası, hem gönül coğrafyası hem de İslam ümmeti üzerinde ne kadar önemli olduğu net bir şekilde gösterdi. Bizim ümmet üzerinde, bütün dünya insanlığı üzerinde önemli bir ülke, önemli bir medeniyetin temsilcisi olduğumuzu bir kez daha bu bayram vesilesi ile hatırlamış oluyoruz.”
Bu kutlu davanın bilincinde olduklarını da ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir sözlerini şöyle tamamladı; “Ülkemiz, bizim medeniyetimiz tüm dünya insanlığı için bu misyonu üstlenmeye, bunu tekrar sırtlanmaya, bunu dalga dalga bölgesinde ve bütün dünya insanlığı için ne kadar önemli olduğunu hissettirmeye başladı. Bu yol öyle bir yol, bu dava böyle bir dava. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız, belediyelerimiz, üyelerimiz, müşahitlerimiz mahalle temsilcilerimize varıncaya kadar bu kutlu yolun bilincindeyiz. Bu kutlu davada beraber olmak, ömür tüketiyor olmak ne güzel. Rabbim, sevgimizi, muhabbetimizi, birbirimize olan inancımızı ve güvenimizi artırsın. İnşallah önümüzdeki bayramlarda, pandemisiz, kısıtlamanın kalktığı, salgının sona erdiği Türkiye’nin çok çok daha güzel günlerinde bayram kutlamayı Allah bize nasip etsin.”