Biz Favori Oyunu Oynadık

Yılport Samsunspor Yardımcı Antrenörü Gökhan Geylani, Aydeniz Et Balıkesirspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.


Biz Favori Oyunu Oynadık

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Yardımcı Antrenörü Gökhan Geylani, “Son derece mutluyuz. Tüm oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar istekli, arzulu bir oyun oynadık. Burada rakibi de kutlamak istiyorum. Çok iyi takım savunması yaptılar. Hiç alan ve zaman vermemeye çalıştılar ama biz hiç vazgeçmedik. İlk yarıda yine direkten dönen topumuz var, yine kaçırdığımız pozisyonlar var. İkinci yarıda yine pozisyonla başladık ve yine kaçırdık. Böyle olunca 0-0 giden maçlarda rakibin içinde bulunduğu durum itibariyle buradan alacakları 1 puan altın değerindeydi. Motivasyonları da devam etti. Ne zaman ki biz golü bulduk. Golden sonra biraz daha boş alan bulduk ve daha etkili olduk. Maçın başından sonuna kadar oyunu isteyen, oyunu arzulayan bütün oyuncularımızı tekrar tebrik ediyorum” dedi.
Yarından itibaren Menemenspor maçına odaklanacaklarını ifade eden Gökhan Geylani, “Bu oyunlar zor oyunlardır. Sahada 2 kale bir top varsa favori olmaz ama biz favori oyunu oynadık. Daha önce golü atsaydık, oyunun seyri ve gidişatı daha değişik olurdu. Şimdi yapacağımız iş bu maçı bugün yaşayalım. Yarından itibaren Menemenspor maçına odaklanalım. Çünkü ligin boyu kısaldı. Biz geçen hafta Tuzla’da iyi bir viraj dönmüştük. Fakat damalı bayrağa ulaşmak için önümüzde 5 tane daha maç var. Bu 5 maçı tek tek düşüneceğiz, tek tek değerlendireceğiz ve iyi odaklanıp bu işin sonunu getirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Sahadan sakatlanarak çıkan oyuncumuz Tomane hakkında da bilgi veren Gökhan Geylani, “Tomane’nin durumuyla ilgili 1-2 gün sonra daha net bir bilgi verebiliriz. Fakat ilk aldığım bilgiye göre, daha önceki sakatlığının nüksettiği, fakat o şekilde daha derin bir sakatlık olmadığı ama ligin boyu kısaldığı için bundan sonra kullanabilip kullanamayacağımızı 1-2 gün sonra daha net bilgi verebiliriz” şeklinde konuştu.