Bakan Pakdemirli’den Büyükşehir’e ziyaret

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.


Bakan Pakdemirli’den Büyükşehir’e ziyaret

Bugün karayolu ile Samsun’a gelen ve Büyükşehir Belediye binası girişinde karşılanan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, başkanlık makamına geçerek Başkan Mustafa Demir ile bir süre görüştü.
Ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Vali Zülkif Dağlı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız ile Ali Seyfi Küçükgöncü ve bürokratlar yer aldı.
Bakan Pakdemirli, burada başkanlık anı defterini imzaladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentte yapılan ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgi vererek, “Bakanımızı şehrimizde görmekten, ağırlamaktan büyük onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Tüm hemşehrilerimiz adına kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.
Bakanlığın her zaman destek ve katkılarını gördüklerini ifade eden Başkan Demir, Samsun’un bir tarım şehri olduğunu, tarımsal üretimde Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olduklarını dile getirdi.
Daha sonra Bakan Bekir Pakdemirli, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile beraberindeki heyet Saathane Meydanı’nı gezdi. Projenin detaylarıyla ilgili bilgi alarak esnafla sohbet etti.