Bayındır Memur-Sen’den Ofis Bir-Sen’e destek

Bayındır Memur Sen Samsun Şube Başkanı İsa Çolak, yaptığı açıklamada; Ofis Bir Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu Amiri tarafından tehdit edildiğini belirtmiş ve bunu gündeme getirmiştir.


Bayındır Memur-Sen’den Ofis Bir-Sen’e destek

Sendika başkanını tehdit iddiası, hak koruyuculuğuna yapılmış bir saldırı ve çok ciddi bir konudur. Konusu her ne olursa olsun üyeleri için çalışan, onların haklarını savunmak için mücadele eden STK başkanının; haksız ve çirkin söylemlerin hedefinde olması, tehdit edilmesi kabul edilebilir bir şey değildir.
Sendika Başkanımızın uğramış olduğu bu saldırının soruşturulması, faillerin gereken şekilde cezalandırılması hepimizin temennisidir.
Camiamızın tehdit ve çirkin tavırlara maruz kalmadan hukuksal ve toplumsal sorumluluğunu yerine getirebilmesi yasal hakkımızdır. Bayındır Memur Sen olarak her türlü saygısız, yasadışı, illegal olan ve şiddet içeren tavrın ve haksızlığın karşısında olduğumuzu, Sayın Fevzi Gül’ün yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.