Yılport Samsunspor – Giresunspor: 1 – 0

2020-2021 Sezonunda TFF 1. Ligde mücadele edecek olan Yılport Samsunspor son hazırlık maçını Giresunspor ile oynadı. Kırmızı beyazlı ekip müsabakadan 1-0 galip ayrıldı.


Yılport Samsunspor – Giresunspor: 1 – 0

Yılport Samsunspor sahaya Nurullah, Caner Arıcı, Kevin Boli, Yalçın, Kerem Can, Erkam, Muhsin, Kubilay, Gyasi, Plumain ve Burak Çalık 11’i ile çıktı.
Yılport Samsunspor ikinci yarıya, Ahmet Altın, Ahmethan, Ceyhun, Enes, Guido, Erhan, Veli, Ercan ve Yameogo değişikliği ile çıktı.
Giresunspor sahaya Tolgahan, Hayrullah, Hüsamettin, Sergen, Mamadoy Diarra, Helder Tavares, Mehmet, Muhammed, Sergio Junior, Marko Milinkovic ve Eren Tozlu 11’i ile çıktı. Giresunspor ikinci yarıya, Onurcan, Göktan, Nalepa, Sadi, Caner Hüseyin, Erolcan, Alperen, Arda, İshak Doğan ve Yasin’i oyuna dâhil etti.
Gol İlk Yarıda Geldi
İlk yarıyı 13. dakikasında kalecinin önde olduğunu gören Kubilay’ın orta saha çizgisinin hemen önünden aşırtma vuruşuyla 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda da karşılıklı ataklar gol getirmeyince Yılport Samsunspor sahadan 1 – 0’lık skorla ayrıldı.
Müsabakayı Samsun Bölgesi hakemlerinden Egemen Artun yönetti. Yardımcılıklarını Eray Pınar ve Coşkun Yalçın yaptı. Dördüncü hakem olarak ise Erdem Mertoğlu görev yaptı.