Muhtar Genç, Yıllardır bir sorunu çözemediniz!...

Canik muhtarlar derneği başkanı Kestanepınar Mahalle muhtarı Ahmet Genç, Canik'in merkez Kestanepınarı Mahallesi ve kırsal mahallelerinin elektrik sorununa YEDAŞ yıllardır bir çözüm üretemiyor.


Muhtar Genç, Yıllardır bir sorunu çözemediniz!...

Canik İlçesinin  Kestanepınarı merkez Mahallesi'nde Canik kırsalında sık sık yaşanan elektrik kesintileri, mahalle sakinlerini mağdur ediyor. Kestanepınar Merkez Mahallesi muhtarı ve Canik Muhtarlar Derneği Başkanı, Ahmet Genç, "Mahallemizde bulunan elektrik hatları 1982  yılında yapılmıştır ve hâlâ o günkü haliyle hizmet vermektedir. Mahallemize elektrik yetmemekte, sık sık yaşanılan kesintiler yüzünden köyümüzün geçim kaynaklarını verimli kullanmamaktayız. YEDAŞ görevlilerinin de bizzat gelip yaptığı  ölçümlerde  sorunumuz tespit edilmiş ancak 2017 yılından beri mahalle halkıyla beraber, defalarca dilekçelerle başvuru yapmamıza rağmen sorunumuz  çözüme kavuşturulmamistir. Bizler mahalle halkı olarak YEDAŞ'ın, 2020  trafo yenileme planlarına dâhil edilmek ve mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz ."dedi.
Elektrik faturası tahsil ederken oldukça aceleci davranan ve en ufak bir gecikmeye dahi tahammülü olmayan hemen kesintiye giden YEDAŞ'ın aynı hassasiyeti verdiği hizmette de göstermesini bekliyoruz. Kestanepazarı halkının mağduriyetinin ne zaman giderileceğini merakla bekliyoruz.