"İyilik Kanımızda Var" Sloganıyla Çarşamba Kan Bağışladı

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın davetiyle ihtiyaç duyulan kan stokları kritik seviyede düşen geçen Türk Kızılay’a destek olmak için Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Çarşamba İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Demir kampanyaya teşkilatıyla ile destek verdi.


Türk Kızılay Genel Merkezi adına kan bağısında bulunduklarının altını çizen Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Çarşamba İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Demir, Yönetim kurulu üyelerimizden Salih Altay, Hasan Sevinç, Mehmet Karakaş, Sinan Işıtan Muammer Küçükkazdal ve Kazım Çalap’ın büyük gayretleriyle bu işin üstesinden birlikte geldik“ dedi.  Güzel Bir Etkinliği Birlik Düzenledik
Kan bağışına yoğun bir katılımın olduğunu vurgulayan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Çarşamba İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Demir, "İyilik Kanımızda Var" sloganıyla etkinliğe İlçe Yönetim, Çarşamba Belediye Başkan yardımcımız Ümit Kavraz, Fen İşleri Müdürü Yusuf Şen, Zabıta Müdürü Abdullah Özçelik İmar Müdürü Seyfullah Gündoğdu,  Park Bahçeler Müdürü Kamuran Işıtan, Çarşamba spor Taraftarlar Derneği Başkanı Uğur Çapkın ve Başkan Yardımcısı Ceyhun Şahin Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Kazanım Uzmanı Birkan Yaşar Batur Yönetim Kurulumuza, okul müdürlerimize, iş yeri temsilcilerimize Çarşamba esnaflarımıza ve gençlerimize #İyilik Kanımızda Var etkinliğimize destek verdiler. Kendilerine şahsım ve teşkilatımın adına canı gönülden teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştun.
Unutulmaz Bir Güne İmzamızı Attık
Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın davetine icabet ettiklerini belirten Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Çarşamba İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Demir "Böyle mübarek bir Ramazan ayında ve bin aydan hayırlı Kadir Gecesinde anlamlı bir etkinlik düzenledik. Katılıp ta kan bağışında bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Etkinliğe katılıp kan veren, kan vermek için gelip de yoğunluktan dolayı kan veremeyip geri dönen teşkilatımız mensubu bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun. İyilik bizim kanımızda var. Yoğunluktan kan veremeyenler için ikinci günde akşam iftar sonrasından devam etti" diye konuştu.
Köksal ÖNER