Başkan Deveci Yüreklerde Kucaklaşalım

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, yayınlandığı yazılı mesaj ile Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Deveci mesajında şu ifadelere yer verdi.


Başkan Deveci Yüreklerde Kucaklaşalım

“Kıymetli Atakumlular, kalplerimizi sevgi ve anlayış, toplumumuzu hoşgörü duygularıyla saran Ramazan ayını hep birlikte yaşadık. Koronavirüs nedeniyle ilk defa kalabalık aile ve dost sofralarında buluşamadık, camilerimizde bir araya gelemedik. Ancak bu zorunlu ayrılık, geçmiş Ramazan günlerimizi özleterek aslında ne kadar değerli anlar paylaştığımızı bir kez daha hatırlattı. Bu özlem ise dayanışmaya ve komşuluk hukukuna olan ihtiyacımızı bir defa daha ortaya koydu. Ne yazık ki insanlarımızın sağlıklı, mutlu ve güzel günler için bir süre daha evlerinde kalması gerekiyor.
Gelecekte yaşayacağımız güneşli günlerin inancıyla, sokağa çıkma hevesimizi bir yana bırakıp kucaklaşmalarımızı yüreklerimizde gerçekleştirmek zorundayız. En çok özlem duyduğumuz anlar, Atakum'un her köşesinde sizlerle sarıldığımız, bazen sadece bir dokunuşla 'Seni anlıyorum ve yanındayım' dediğimiz buluşmalarımız oldu. Koronavirüsle ilgili önlemlerimizi hiç bırakmadan; her bir yurttaşımızın hayatına dokunacak, kolaylaştıracak ve sizleri bu zor günlerde gülümsetecek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ramazan Bayramı'nın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.”