Her Şey Çocuklar Gülsün Diye

Sevdamız Samsun Platformu’nun, çocuklara ayakkabı hediye etmek için ‘Bir Ayakkabı Bir Mutlu Çocuk’ sloganı ile başlattığı kampanya yüzlerce çocuğun kalbine dokunuldu. İlçelerde ulaşılan çocukların ardından merkezde çalışmalar devam ediyor.


Her Şey Çocuklar Gülsün Diye

Sevdamız Samsun Platformu’nun çocukların yüzleri güldürmek için başlattığı ‘Bir Ayakkabı Bir Mutlu Çocuk’ kampanyasında yüzlerce çocuğa ulaşıldı. Terme, Çarşamba, Tekkeköy, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinin ardından platform üyeleri şehir merkezindeki çocuklara ulaşmaya başladı. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nda çocuklara bayramlık olarak ayakkabı hediye eden platform üyelerinin yaptığı çalışma büyük destek görüyor.
Çocukların yüzlerindeki gülümsemenin değerine paha biçilemeyeceğini söyleyen Platform Genel Başkanı Nuri Seven, “Bizlere güvenerek destek verenler ve platform üyelerimizin de katkıları ile oluşturduğumuz bütçe ile şu ana kadar 200’den fazla çocuğa ayakkabılarını hediye ettik. Detaylı yaptığımız çalışmalar sonunda ihtiyacı olan çocuklara ayakkabılarını ulaştırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.