İleri Bir Tarihe Ertelenmesine Anlam Veremiyorum

Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, “Şampiyonluğu garantilemiş olan tek takım olarak Çarşambasporumuzu hep birlikte görüyoruz. Bu nedenle maçlarımızı bir ileriki Tarih’e ertelemesine anlam veremiyorum” dedi.


İleri Bir Tarihe Ertelenmesine Anlam Veremiyorum

Aşırı Sıcaklar Takımları Etkileyecek
En yakın rakibi olan takım ile aralarında 17 puan fark olduğunu vurgulayan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, “Tüm dünyayı ve ülkemizde etkisi alan koronavirüs nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonumuz tarafında ertelenen maçlarımızın başlama tarihi 12 Haziran olarak belirlenmişti. 13 Temmuz’a ötelenmesine bir anlam veremiyorum. Ayrıca Ligde kalan son 4 maçımıza baktığımız zaman bulunduğumuz Lig’de biz dâhil diğer takımlarımızın da sahalarında ışıklandırma şilemimi yak. Maçlarımızı geçe değil gündüz oymamak zorunda kalacağız. Bun nedenle havaların aşırı derecede sıcak olacağından dolayı oyuncularımız maç esnasında bu sıcaktan etkilenecek ve takımlar açışından da iyi bir sonuca varılacak. Bu konuda yeklilerden destek bekliyoruz ”diye konuştu.
Lider Olan Takıları 3’üncü Lige Alsınlar
Çarşambaspor gibi diğer Liglerde de şampiyonluğu ilan etmiş olan takımları da 3’üncü Lige alınması yönündeki görüşünü açıklayan Yeşil Beyazlı ekibin başarılı Teknik Direktörü Kenan Yelek, “Bu güzel birlikteliğimizi sezon öncesi sağlayarak, Lige başladık. Koronavirüs salgını hesaplarımızı boşa dahi su anda rüştümüzü ispatlamış olarak iyi bir ekibiz. 13 Temmuz’da yeniden başlayacak olan maçlarımızı haftada iki gün oynayalım. Bölgesel amatör Liginde mücadele eden diğer takımlarımızda Play-Off maçlarımızı oynatmadan direk 3 Lige alınmaları yönündeki taleplerimizi Türkiye Futbol Federasyonumuza iletiyoruz. Yine de son kararı verecek ola federasyonumuzdur. Olumlu bir cevap bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER