Samsunspor Aileler Platformundan Örnek Davranış!

Kısa bir süre önce kurulan Samsunsporlu Alileler Derneği, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı kampanyası başlattılar.


Samsunspor Aileler Platformundan Örnek Davranış!

Samsunsporlu Alileler Derneği, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımında bulundular.
Başlattıkları kampanya çerçevesinde üyelerinden topladıkları yardımlarla 155 paket yardım kolisi hazırlayıp ihtiyaç sahiplerine tek tek dolaşarak dağıttılar.
Samsun Aileler Derneği Başkanı Cüneyt Şenkal konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan bu salgın hastalık karşısında zor günlerde hem devletimize hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız bir nebze olsun katkıda bulunalım dedik. Şenkal sözlerine şöyle devam etti, Belki çok büyük miktarlarda yardım yapamayabiliriz ama burada önemli olan böyle zor günlerde birbirimize destek olmak sahip çıkmaktır asıl gayemiz. Zor şartlarda ihtiyaç sahiplerimizi yalnız bırakmamız doğru olmaz. Bu bizim kültürümüzde yoktur. Dayanışma kardeşlik bunu gösteriyor. Biz de kendi üyelerimizden karınca kaderince 155 gıda yardım kolisi hazırladık. Bu yardım kolilerimizi de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit edip kapılarına getirip teslim ediyoruz. Yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle dar gelirli vatandaşlarımızın daha huzurlu ramazana geçirmelerini temenni eder şimdiden tutacak oldukları oruçların Allah’tan kabulünü niyaz ederim.
Ayrıca Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın da başlattığı “Haydi Samsun, 10 bin adet erzak paketini 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza birlikte ulaştıralım. ‘Cesur Yürek ile Tek Yürek’ olup ‘El Ele Gönül Gönüle’ vererek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak olan kampanyaya da destek vereceğiz diye sözlerini tamamladı.
beyazgaste.com