Zorda Olsa Kazandık

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta Mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, ”Önemli maçı zorda olsa kazandık ve yolumuza devam ediyoruz" dedi.


Zorda Olsa Kazandık

ÜÇ PUANI ALAN TARAF BİZ OLDUK
Ligin en az gol yiyen takımına karşı mücadele etiklerini ifade eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Pazar günü sahamızda karşılaştığımız Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü’ne karşı oyuncularım maçı kazanma arzusu içinde olan oyuncularımızın büyük gayretleri sonucunda üç puanı alan taraf biz olduk. Alınan bu güzel galibiyetten sonra futbolcularımı kutluyorum. Taraftarlarımızda ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.
ARAMIZDA 6 PUAN FARK VAR
İlk yarının son haftasında deplasmanda karşılaşacakları Boyabat 1868 Spor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını söyleyen Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek, "En yakın takipçiniz olan Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor ile aramızda 6 puan fark var. Ligin 6’inci sırasında 16 puanla bulunan Boyabat 1868 Spor maçı bizim için önem arz ediyor. İyi hazırlanmak zorundayız. Bu önemli maçta ’da taraftarlarınızı yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER