Tevfik İleri’den Rekor Başarıya Roma Ödülü

Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nihat Albayrak, "Liselere Geçiş Sınavında 123 öğrencisine sınavla öğrenci alan liselere yerleştirme başarısı gösteren okulumuz, 35 öğretimini ile 3 gün 2 gece Roma-İtalya gezisi gerçekleştirdik" dedi.


Tevfik İleri’den Rekor Başarıya Roma Ödülü

Öğretmenlerin ücretsiz katıldığı gezinin masrafları sponsorlar tarafından karşılandığını vurgulayan Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nihat Albayrak, "Ortaokulu olarak mezun verdiğimiz ilk yıldan itibaren çeşitli alanlarda göstermiş olduğumuz başarıyı akademik alanda da perçinleyerek ülke çapında adımızı duyurmayı başardık" dedi.
KENDİMİZDEN SÖZ ETTİRİYORUZ
Öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen fedakâr öğretmen ve idarecilerimizle birlikte her yıl kendimize yeni hedefler belirliyoruz vurgusu yapan okul Müdürü Nihat Albayrak, "Geçen yıl yine bu kapsamda öğretmenlerimiz ile birlikte 3 günlük Bosna-Hersek gezimiz oldu. Bu yıl da 3 günlük bir Roma gezisi ile başarımızda emeği geçen arkadaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik. Bu gezilerdeki amacımız başarıya giden yoldaki en önemli adım olan motivasyonu kuru bir sözcük olmaktan çıkarıp hayata geçirmektir. Öğretmenlerimizin gözlerindeki ışığı görünce bu etkinliklerin amacına ulaştığını görmek bizi mutlu ettiği kadar da gururlandırıyor" diyerek sözlerini bitirdi.
OKULUMUZ BAŞARILARLA DOLU
Okul olarak başarıların altına imza atarak yollarına devam ettiklerinin altını çizen okulun Öğretmenlerinde Gülnihal Karakaş ,“Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu ailesinin üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum. Elde ettiğimiz her başarı bir sonraki adımımız için basamak oluşturuyor. Bu başarının perde arkasında büyük bir ekibin uyumlu çalışması yatıyor. Bizlere bu ortam ve imkânları sağlayan başta Okul Müdürümüz ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Köksal ÖNER