Güldeko Atakum Şubesinde Görkemli Açılış!

1977 yılında Samsun’un İlkadım ilçesinde Gazi Caddesi’nde hizmet hayatına başlayan Güldeko, 42. yılında Atakum’da yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.


Güldeko Atakum Şubesinde Görkemli Açılış!

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin katılım sağladığı açılış töreninde aynı zamanda yüzlerce misafir de yer aldı.
Züccaciyeden ev dekorasyonu ürünlerine, mutfak gereçlerinden kozmetik ürünlerine, halıdan elektrikli ev aletlerine, güneş gözlüğünden saat çeşitlerine kadar binlerce ürün seçeneği barındıran Güldeko, TÜRKİŞ mevkiinde sahilde yer alan yeni şubesiyle artık Atakumlu müşterilerine daha yakın olacak.
Atakum’a Yatırım Yapanın Her Zaman Yanındayız
Açılış töreninde konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum ilçesine yatırım yapan herkesin, her zaman yanında olduklarını dile getirirken hayırlı olsun dileklerini iletti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Samsun’un her zaman büyük bir potansiyele sahip olduğunu gerek konumu gerekse halkının çalışkanlığı sayesinde Türkiye’de yatırım yapmaya en müsait şehirlerden biri olduğunu dile getirdi. Özellikle ekonominin durgun bir dönemden geçmesine rağmen  yeni yatırım hamlelerinin devam ettiğini belirten Demir, Güldeko Atakum şubesinin hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.
Açılış kokteylinde tüm katları gezen bando takımı, müşterilerle eğlenceli vakit geçirdi.