Reklam
Reklam
Reklam

BU DÜNYA YALNIZCA İNSANLARA AİT DEĞİL

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma: "Bu Dünya İnsanlar Kadar Diğer Canlılarındır" Karadeniz Bölgesi İnsan-Hayvan ve Doğa ları Koruma Derneği Başkanı Hümeyra Ulubay ve Yönetim Kurulu Üye

Reklam
BU DÜNYA YALNIZCA İNSANLARA AİT DEĞİL
21 Şubat 2014 - 20:09
Reklam

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma: "Bu Dünya İnsanlar Kadar Diğer Canlılarındır"


Karadeniz Bölgesi İnsan-Hayvan ve Doğa Kaynakları Koruma Derneği Başkanı Hümeyra Ulubay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye başkanı Metin burma'yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Burma'nın hayvan hakları konusunda oldukça duyarlı davrandığını belirten dernek üyeleri, " Hayvan hakları konusunda bugüne kadar sizinle pek çok ortak çalışma yaptık. Yeni dönemde de birlikte çalışmayı arzu ediyoruz. Bu nedenle bütün gücümüzle sizi destekliyoruz. Hayvan dostlarına da, sizin gibi bizlere yakın adaylara destek vermelerini istiyoruz. " dediler.

Dernek üyelerine teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, " Bu dünya yalnızca insanlara ait değildir. Tüm canlıların ortak yaşam alanıdır. Biz de elimizden geldiği kadar onlara destek vermeye çalışıyoruz. İnsanların hayvanları, hayvanların da insanları rahatsız etmeyeceği ortamlar hazırlamaya çalışıyoruz. Çeşitli hayvan dernekleri ile ortak çalışmalar içerisindeyiz. Karşılıklı olarak sevgi çerçevesi içerisinde ilişkilerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. "diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum